Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Astro enciklopedija
Talismani i amajlije

Talisman ( od arapske reči tilsaman, magične figure, izvedenica od gr. Telesma - obred), predmet urezan na kabalističkim figurama. Ovaj naziv seo odnosi uglavnom na kamenje.

Ovan – talismani i amajlije: dijamant i rubin, jaspis boje krvi, korneol sa crvenim pegama, pouzdan protiv glavobolja; tamnocrveni rubin, podvrsta crvenog granita, boje vatre ili ljubičast, neprijatelj melanholije; korneol boje krvi, koji osolobadja od stidljivosti.

Bik – talismani i amajlije: smaragd, povoljan za ljubavne avanture, simbol nežnosti u staroj Palestini; Mesečev opal koji čuva od malignih tumora.

Blizanci – talismani i amajlije: ahat, kamen na kome su Vavilonci urezivali svoje talismane, omogućava da se savlada nesreća; mačje oko, vrsta hrizoberila, podjednako poznat kao „mesečev“, kamen čiji odsjaj, zelen na dnevnoj svetlosti, postaje crven pri veštačkoj svetlosti – štiti od zle sudbine i donosi sreću u hazardnim igrama; magnetit, oksid prirodnog gvoždja, donosi ljubav; crni hematit štiti funkcije jetre i pluća.

Rak – talismani i amajlije: hijasnit, koji je nastao iz kapi Venerine krvi kada se ubola na trn (prema Grcima), osigurava putovanja bez svadje; indijski žad čini podnošljivim bolesti bubrega i bešike; kristal boraksa pojačava intuiciju ividovitost kod svih koji za to imaju dara; sedef utiče na to da se zaborave ljubavni jadi.

Lav – talismani i amajlije: sardoniks razvija elokvenciju; hrizolir osigurava počasti i dostojanstvo; perdot učvšćuje harmoniju; topaz, žut, narandžast ili braon, stišava bes.

Devica – talismani i amajlije: safir, čije semitsko ime znači „najlepša od svih stvari“, ima vrlo dobra terapeutska svojstva; ahat privlači simpatije; hijasint održava dobro raspoloženje; korneol čuva od uroka; opal otklanja opasnost od malignih tumora.

Vaga – talismani i amajlije: opal je ovoljan za osobe idealiste dok je štetan za one koji su robovi svojih strasti; turmalin, kamen otkriven u XVIII veku, ima osobinu da razveseljava duh; smaragd je kamen nade; koral štiti od urokljivih pogleda.

Škorpija – talismani i amajlije: topaz štiti osobe ženskog pola od silovanja; sardoniks otklanja nesporazume; rubin prerodjuje psihu; opsidijan, staklasta lavina kojom su Egipćani pravili oči mumijama, poboljšava pamćenje i uklanja groznicu.

Strelac – talismani i amajlije: tirkiz, posvećen Jupiteru, predstavlja faktor sreće; ametist, koji je, prema legendi, ukrašavao prsten koji je Josip dao Mariji, omogućava da e sačuva hladnokrvnost; malahit pomaže ženama pri porodjaju; lazur uzdržava od laganja i sprečava kap.

Jarac – talismani i amajlije: zeleni granit, koji poseduje razna lekovita svojstva, oniks daje sigurnost, crni granit smiruje bolove materice; hrizoberil, promenljivih odsjaja donosi mudrost.

Vodolija – talismani i amajlije: ametist osobama ženskog pola osigurava vernost muževa, zbog toga što je bio omiljen nakit matrona iz Rima, bez obzira kom znaku pripadale; fini biser daje dugovečnost proporcionalnu njegovoj čistoći, a beli koral čuva lepotu lica.

Ribe – talismani i amajlije: sardoniks ukalnja neosnovane strahove; hematit donosi mudrost.

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije