Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Astro enciklopedija
Zodijačka anatomija

Od nastanka astrologije, verovalo se da različitim delovima dela i bolestima upravljaju različiti znakovi Zodijaka i njihove vladajuće planete. Grci i Rimljani su se divili takvim vezama. Hipokrat (460-377) je čak od svojih učenika zahevao da uče astrologij, a jednom prilikom je rekao „Čoveka koji ne razume astrologiju pre bi trebalo zvati budalom nego lekarom“. Arapski astrolozi su kodifikovali zodijačku anatomiju u obliku koji je većina lekara prihvatala sve do XVII veka.

Ovan upravlja glavom i licem, što su i njegove slabe tačke; čovek rodjen u ovom znaku je podložan nazebima, izlivu krvi u mozak, migreni, bolestima živaca, osipima kože lica i očnim bolestima.

Bik upravlja vratom, malim mozgom, grlom, ždrelom, grkljanom, glasnim žicama i tiroidnom žlezdom. Osoba rodjena u ovom znaku je podložna angini, laringitisu, polipima i raku grla. Uglavnom je snažne konstrukcije.

Blizanci upravljaju ramenima, šakama, rebrima. Otuda su osobe rodjene u ovom znaku podložne reumatizmu, pate od upale lektova i od bolova u rebrima. Merkur, vladajuća planeta, upravlja disajnim organima i većinom nervnih funkcija.

Rak upravlja grudima, želudcem, grudnim košem, jetrom, sistemom za varenje i metabolizmom.

Lav upravlja kičmom, arterijama i krvotokom uopšte. Zato je osoba rodjena u ovom znaku izložena, najviše bolestima srca. Radi toga, umereno, ali redovno treba da se bavi vežbama i da izbegava život bez kretanja. Sunce sa svoje strrane upravlja očima, slezinom, pankreasom, semenim žlezdama.

Devica upravlja trbuhom i njegovim organima, naročito probavnim traktom, slezinom i dvanestopalčnim crevom, što kod osobe izaziva stomačne smetnje, proliv, upalu slepog creva i trbušne maramice; deca često imaju pantljičaru.

Vaga upravlja bubrezima, mokraćnim žlezdama, jajnicima i kožom. Osoba je sklona psihičkoj neuravnoteženosti, što se manifestuje raznim depresijama.

Škorpija upravlja pršljenovima, žučnom kesom, bešikom, genitalnim organima. Osobe rodjene u ovom znaku su najosetljivije na venerične bolesti. Mars i Pluton, vladajuće planete, upravljaju radjanjem.

Strelac upravlja kukovima, butinama, bedrenim nervom, jetrom i želucem. Bolesti od kojih osobe rodjene u ovom znaku treba da se čuvaju reumatizma, kostobolja, išijasa, šećerne bolesti.

Jarac upravlja kožom, vezivnim tkivom, kolenima, člankovima i glavnim zglobovima. Saturn, vladajuća planeta, remeti rad bešike i žučne kese.

Vodolija upravlja listovima na nozi, zglobovima, cirkulacijom krvi. Uran upravlja nervnim sistemom i hipofizom, kao i polnom žlezdom. Medju osobama rodjenim u ovom znaku je zapažen najveći broj slučajeva psihosomatskih oboljenja.

Ribe upravljaju kostima donjih udova, stopalima, kičmenom moždinom, suznim žlezdama. Neptun ima izvestan uticaj na genitalne organe, ali manji od Marsa koji je najjači u Ovnu i Škorpiji.

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije