Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Astrologija
Globalni horoskop 2010

Godinu će obeležiti aktiviranje novog ciklusa Urana i Plutona, zatim Saturna i Plutona, kao i Jupitera i Urana. Napeti aspekti sporih, teških planeta, kao i započinjanje godine sa tri planete u retrogradnom hodu najavljuju burnu godinu i ne tako pozitivna dešavanja. Godina će biti povoljna za sve one koji se bave poslovima vezanim za spiritualnost i duhovnost, jer će tranzit Jupitera kroz znak Riba pozitivno uticati na sve ljude, institucije, ustanove koje imaju veze sa ovom oblašću.
Iako se u medijima može pročitati ili čuti da mnogi astrolozi predvidjaju lošu godinu kako za sve tako i za Srpsku državu, ipak za Srbiju ova 2010 godina biće sve u svemu dosta dobra. Tokom proleća, tačnije u martu i aprilu 2010, u Srbiju će ući značajna finansijska sredstva, uz čiju će pomoć dinar ojačati, a država započeti nove ekonomske manevre zahvaljujući kojima će Srbija stajati na puno stabilnijim nogama i polako gledati ekonomskoj krizi u ledja. Pozitivni aspekti Urana u Ribama uticaće na odredjeno osavremenjivanje državnih privrednih struktura. Pored toga biće i unapredjeni nastavni programi i školstvo. Na većem nivou funkcionisaće stručno usavršavanje budućih kadrova i mladih talenata, koji će stečeno znanje umeti da iskoriste na pravi način u narednim godinama i pospešiti ekonomsku moć zemlje. Saturn će privremeno napustiti znak Device, a kasnije će potpuno izaći iz ovog znaka. To je dobra vest za sve one kojima je posao vezan za poljoprivredu. Izvoz prirodnih sirovina, kao i svežeg voća i povrća porašće za više nego duplo u odnosu na prethodnu godinu. Tokom maja i juna moguće su oscilacije kursa dinara i tada bi valuta Srbije mogla da dostigne najmanju moguću vrednost, računajući nekoliko poslednjih godina. Početkom jula 2010 situcija sa kurskom dinara će se smiriti, a od sredine jula dinar će jačati. Na političkoj sceni Srbije moguća su previranja. Tokom aprila meseca, moguće su smene odredjenih rukovodećih struktura, dok će u septembru opozicija izneti na videlo malverzacije nekih od ključnih ljudi vladajuće partije i time sakupiti dosta poena za bitku koja će se voditi u budućnosti oko broja fotelja u parlamentu. Inače odnosi sa komšijskim državama sa kojima Srbija nije baš na prijateljskoj nozi, ove 2010 godine će se znatno popraviti. Najveći pozitivan pomak Srbija će ostvariti sa Hrvatskom, gde će obe zemlje zabeležiti osetan prosperitet krajem godine zahvaljujući ekonomsko privrednoj saradnji.
Na svetskoj geo-političkoj sceni tokom 2010 godine u centru pažnje biće zbivanja vezana za Ameriku. Najzanimljivija dešavanja biće ulazak u rat sa Iranom i pokušaji terorističkih napada na jugu SAD-a. Druga polovina marta, ceo jun, kao i period izmedju 9 i 11 decembra 2010 godine biće periodi povećane aktivnosti terorističkih grupa i tada se očekuju manji ili veći napadi terorističkih jedinica na tlu SAD-a. Inače vojna industrija Amerike polako će početi da ide silaznom putanjom. Amerikanci će osetiti veću finansijsku krizu krajem 2010 godine nego uopšte do sada.
Napetost izmedju Južne i Severne Koreje biće u porastu. Odnosi komšijskih država će biti veoma zategnuti i mogući su razni oružani incidenti i stradanje nedužnih stanovnika obe države. Pored Južne i Severne Koreje, strasti će uzavreti i u Engleskoj. Narod neće biti zadovoljan vodjenjem politike Britanskih državnih struktura, a Škoti će više nego ikada nastojati da ponovo dobiju svoju samostalnu državu.
Bilo kako bilo, ova 2010 godina neće doneti mnogo toga dobrog u svetu. Opozicija Urana i Saturna, kao i napregnuti aspekti Plutona sa već pomenutim planetama doneće nove ratove, ljudska izopačenost doći će do izražaja, a humanost će većinom padati u senku mnogih samozadovoljstava već pomalo razmažene civilizacije, koja sve više radi protiv same sebe.
Naredne 2011 godine, posle više od 65 godina, ponovo će eksplodirati nuklearna bomba. O tome će više biti napisano krajem 2010 godine u Horoskopu za 2011 godinu.
Mapa_sveta_ikona

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije