Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Astrologija
Lični godišnji horoskop za 2010

Naručite svoj lični horoskop za 2010 godinu. Saznajte šta Vas očekuje u narednih godinu dana, kakva će situacija biti na emotivnom, poslovnom, porodičnom, zdravstvenom planu. Kada je povoljan period za odlazak na odmor, kupovinu ili prodaju stvari od vrednosti, kada za venčavanje, veridbu, odlazak u inostranstvo... Naručite Godišnji horoskop i saznajte sve !!! Možete postaviti neograničen broj pitanja

Plaćanje se vrši na bankovni račun, a vaša natalna karta, solarni horoskop i tumačenje biće vam isporučeni na email adresu u roku od 24 sata. Ukoliko želite da vaš godišnji horoskop bude protumačen uz interaktivnu komunikaciju sa Astrologom, gde vam se pruža mogućnost da postavite neograničen broj pitanja, u tom slučaju tumačenje može biti odradjeno putem Skype-a. Cena izrade i tumačenja godišnjeg horoskopa iznosi 50 evra za plaćanje iz inostranstva, odnosno 4800 dinara za plaćanje iz Srbije. Za sva pitanja, informacije i naručivanje horoskopa Kontakt

Skraćeni primer tumačenja Godišnjeg horoskopa:
U natalnom horoskopu ste:
U znaku: Ovan
U podznaku: Škorpija
Sa Mesecom u: Ovnu
U solarnom godišnjem horoskopu za 2010 godinu ste:
U podznaku: Devica
Sa Mesecom u: Vagi
Pitanja klijenta: Glavno pitanje: Problem u braku
Sporedna pitanja: Posao, zdravlje

2010 godina za vas će biti jedna od najznačajnih. Dogadjaji koji su se nekoliko meseci unazad odigrali u vašem domu, posledica su nepromišljenosti i olakog shvatanja životnih izazova, kako Vas, tako i Vašeg partera. Vaš godišnji horoskop za 2010 godinu u mnogome zavisi od pozicija vaših natalnih planeta, koje nisu baš najbolje postavljene. Sedmo polje (braka i partnerstva) u vašem horoskopu nalazi se u znaku Riba. Znak Riba sam po sebi nije poželjna kombinacija kada je brak u pitanju. Brak kao legalna institucija gde se zahteva crno na belo, nije srodan znaku Riba koji se uvek odnosi na nešto skriveno, misteriozno, tajnovito, nelegalno, neiskreno. Još kada se tome pridoda 29 stepen koji pojačava sve to jer ima simboliku znaka riba i planete Neptun, nepovoljne okolnosti za brak se podižu na kvadrat. Do sada sam uradio nekoliko hiljada horoskopa. I to su većinom bili ljudi sa emotivnim problemima i bračnim zavrzlamama. Najviše problematičnih brakova bilo je upravo sa ovakvom postavkom - sedmo polje u Ribama.
U ovom slučaju jasno se vidi da veza može besprekorno da funkcioniše, ali ne i brak. Peto polje (polje emotivnih veza) je dosta dobro položeno, a vladar petog polja solidno postavljen. Nije baš sve idealno, jer je naglašena slobodna volja (Uran ne trpi ograničenja i podredjenost), ali može dobro da funkcioniše. Brak, ne može dobro da funkcioniše, jer je u tom slučaju aktiviran Neptun koji prima negativan aspekt od planete Saturn. To znači da se uvek pojavljuju neke sumnje, začkoljice i nejasnoće koje mogu rušiti bračnu zajednicu. Svemu tome doprinosi i tranzitni aspekt Urana koji je ušao u orbis konjukcije sa vašim descedentom, pa su problemi došli do izražaja. Verovatno ste primetili da se vaš odnos sa partnerom promenio kada ste ušli u brak. Pojavili su se neki novi momenti, nove sumnje, drugačije sagledavanje situacije, drugačiji odnosi... Ovo sve vam ne govorim da bih vas obeshrabrio, već nasuprot tome da bih vas uputio u pravo stanje stvari.
Kao što sam vam već rekao situacija na emotivnom planu će vam biti povoljna u 2010 godini. Neki aspekti u Vašem i njegovom horoskopu će se pozitivno prožimati, pa postoje izgledne šanse da ćete se ipak pomiriti kada se sve slegne. Period koji se sam po sebi izdvaja je februar i mart 2010 godine. Dok će se prvo smirivanje situacije i povoljne okolnosti javiti već krajem januara (za dvadesetak dana). U tom periodu (februar / Mart) će se javiti bitni momenti i vidim vas srećnu i zadovoljnu. Ukoliko se pomirite, a ja mislim da hoćete (bez obzira na vaša trenutna uverenja), vaš odnos može doživeti još neku krizu. Naravno, ne u ovim srazmerama, ali trenutno trpite veoma teške aspekte sporih planeta koji vam mogu stvarati tenziju u odnosima duže vreme. Ukoliko budete svesni ove činjenice, možete prevazići sve krize bez većih poteškoća.
Morate biti svesni da je glavni uzrok vaše zajedničke nesreće treća osoba. Nemojte dozvoliti da vam život oblikuje neko drugi, bilo da mu je to namera ili ne. Jer svaki uzrok ima svoju posledicu. Naravno, Vas su nervirale neke stvari kod njega, opet njega su nervirale neke stvari kod Vas. Ali, sve to nebi otišlo toliko daleko i podignuto na taj stepen da nije bilo nekog trećeg koji je „aktivirao eksploziju“ i direktno uticao na tok situacije. To što su Vas nervirale neke stvari kod njega, prvenstveno odnosi sa roditeljima, kao i njega neke stvari kod Vas, su najnormalnije pojave u gotovo svim brakovima. Ne postoji savršen brak. Vaši medjusobni aspekti u uporednom horoskopu jano ukazuju da ste vi dobar sklop. Ali takodje sa druge strane, Vaš natalni horoskop ukazuje na moguće odredjene probleme u braku, a Vaš godišnji horoskop za 2010 godinu jasno govori o periodima kreize. Pa se shodno tome neke stvari komplikuju, bez obzira na vaš dobar uporedni horoskop. To je normalna stvar i morate biti svesni toga. Takodje, problemi i krize su periodični, u zavisnosti od tranzitnih aspekata. Trenutni tranzitni aspekti su dosta loši i Vi ste pod njihovim uticajem doneli neke odluke koje nisu utemeljene na čistom razumu. Sutra, u budućnosti, kada se loši aspekti sklone, verovatno ćete se zapitati koliko su neki potezi bili ispravni, kao i zašto vam je sve to trebalo. Njemu je takodje teško teško u ovom periodu, trpi veoma loše tranzitne aspekte.To je znak da vas voli i da mu je krivo zbog cele situacije (iako to možda neće priznati javno).
Ovo sve vam govorim da bi dobro razmislili pre nego što donesete neke važne životne odluke. Inače, ovaj period druge polovine novembra, kao i početak decembra nije povoljan. Na svim poljima možete očekivati loše ishode, kao i pad morala, samopouzdanja, energije. Srećom, sve je kratkotrajno i ubrzo posle toga ćete ući u veoma povoljan period. 2010 godina najavljuje mogućnost trudnoće. Pa posle svih oluja koje su vas zadesile, sredinom godine možete očekivati mirno more i stabilizaciju na emotivno porodičnom planu. U 2011 godini dobićete dete muškog pola. Porodjaj će proći u najboljem redu bez ikakvih problema.
Što se Vaše karijere tiče, tu stvari stoje dosta dobro. Posao koji trenutno obavljate a vezan je za oblast Medicine, biće primarni, dok će te pored njega obavljati još jedan, manje zahtevan posao. Takodje, vidim vas često na putu koji je vezan za drugi posao (dosta kraćih putovanja). Svi poslovi koji su vezani za papirologiju, administraciju, internet, novinarstvo, turizam su poslovi od kojih možete očekivati uspeh i korist. Što se tiče bliže budućnosti, prvi povoljan period na poslovnom planu, kada možete očekivati pozitivne okolnosti i poslovni angažman je druga polovina februara, dok je cela 2010 godina povoljna za razne poslovne aktivnosti (sklapanje poznanstava sa bitnim ljudima koji će vam korisiti u poslu, povezivanja, izgradnja karijere...). Pored februara, sledeći veoma povoljan period je septembar. Očekujte povećanje prihoda i povoljne okolnosti u poslovnom okruženju. Možete dobiti premeštaj, t.j prelazak na bolje i zanimljivije radno mesto, gde će kolege biti puno otvorenije za saradnju.
Kraj aprila i početak maja 2010 godine je nepovoljan period za putovanja (saobraćaj), kao i za bilo kakve odluke o promeni sredine ili kupoprodaje stana (nekretnine). Izbegavajte duža putovanja u tom periodu. Takodje, bez obzira na sve povoljne okolnosti koje vam se mogu učiniti vrlo primamljivim, nemojte ni pod kojim uslovima prodavati ili menjati stan u kome živite. Sačekajte povoljniji period, a to je kraj oktobra 2010 godine. Tačnije, izmedju 16 i 23 oktobra.
Što se zdravlja tiče, nećete imati većih problema tokom života. Najslabija tačka u horoskopu su ledja. Problemi mogu biti hronične prirode. U periodu izmedju 12 marta i 16 aprila bićete izloženi negativnim uticajima Marsa u Lavu i Jupitera i Urana u Ribama. Takva planetarna konstelacija, nepovoljno će uticati na gornji deo (vratni) kičme. Mogu se javiti jači bolovi u tom predelu, a kao posledica tog problema moguće su i glavobolje u tom vremenskom razdoblju. Jajnici su vam osetljivi zbog položaja Venere u Škorpiji, pa vam se savetuje da vodite računa po tom pitanju. Izbegavajte bespotrebne boravke na hladnoći tokom zimskih meseci. Takodje odredjeni problemi se mogu pojaviti sa zubima u donjoj vilici. Pomenuti problem biće aktivan u periodu izmedju 12 avgusta i 1 septembra. Ako neuspete pre toga, onda obavezno tada posetite stomatologa. Ukoliko budete čekali stvari se mogu iskomplikovati...

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije