Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Godišnji horoskop 2010
Rak

LJUBAV
Početak 2010 godine na emotivnom planu biće buran period. Očekuju vas razna iskušenja. Ukoliko ste u vezi ili u braku, svadje su neminovne. Već duže vreme skupljate negativnu energiju u sebi i planirate da se obračunate sa svima koji nedele ista mišljenja kao i vi. Partner je prvi na spisku, pa će iz tog razloga vaši odnosi biti poljuljani. Morate imati više strpljenja i tolerancije, česte rasprave i svadje, prvenstveno se mogu negativno odraziti na vas. Tokom letnjih meseci, može se desiti da ćete biti podeljeni izmedju posla, porodice i partnera. Partner može biti zahtevniji nego inače i zamerati vam da ga zapostavljate zbog poslovnih aktivnosti ili roditelja. Drugi deo godine je znatno povoljniji. Strasti će se stišati, a vi ćete biti dosta opušteniji. Septembar i oktobar donose mnoge užitke i pozitivnu atmosferu u vezi. Svi slobodni Rakovi imaće dosta problema da pronadju srodnu dušu i udju u vezu za koju se može reći da je koliko toliko ozbiljna. Pozicija Plutona u znaku Jarca i napeti aspekti koje Pluton bude gradio sa ostalim sporim planetama tokom 2010 godine, odraziće se na vas dosta nepovoljno. Svoje potencijalne partner ili osobe koje konkurišu za ulazak u vezu sa vama, videćete možda pogrešnim očima. Delovaće vam da su suviše navalentni, svojeglavi ili možda suviše jaki za vas. Prva polovina godine po tom pitanju neće doneti ništa novo. Drastičnih promena neće biti. Bar ne do septembra, kada vas očekuje veoma zanimljiv period. Pozicija Venere i Marsa u znaku Škorpije odraziće se veoma pozitivno na vas. Imaćete više energije i volje za izlascima, zabavom, provodom. To će za posledicu imati jedno sasvim novo poznanstvo koje može prerasti u nešto više od prijateljstva tokom oktobra.

Ukoliko želite da saznate kako se slažete sa ostalim znakovima kliknite ovde

SEKS
Predstavnici ovog nežnog i suptilnog znaka neuživaju mnogo u seksu i može im biti neprijatno ukoliko njihov partner postane bestidan u zahtevima. Ova 2010 godina vam neće doneti nikakve drastične promene. Oni Rakovi koji za sebe mogu da kažu da su seksualno emancipovani biće aktivniji nego inače, i to u periodu izmedju 15 septembra i 28 oktobra 2010 godine. Prva polovina godine takodje nije loša, ali napregnuti aspekti pojedinih planeta ukazuju da proleće, naročito april mesec, neće biti povoljan period za seksualne aktivnosti. U tom periodu može se desiti da ćete se boriti sa željom da ostvarite fizički kontak sa osobom koja je zauzeta i energiju usmeriti u pogrešnom pravcu.

POSAO
Pred vama je naporna godina. Tokom 2010 možete očekivati poslovne uspone i padove. Ukoliko ste zaposleni i bavite se gradjevinom, pravom, novinarstvom ili ekonomijom, godina će biti manje uspešna. Ako se bavite poljorivredom, zanatstvom, privatnim biznisom, možete očekivati uspešnu godinu. Ipak, kojim god poslom da se bavite, tokom aprila i maja ćete osetiti da situacija izmiče kontroli. Možete očekivati konfliktne situacije u radnom okruženju koje mogu kulminirati poslovnim gubicima i materijalnom štetom. Letnji meseci mogu biti znatno povoljniji, naričito ako se bavite nekim poslovima vezanim za internet, medije, ili telekomunikacije. Oktobar je veoma povoljan mesec za sve one koji poslovno saradjuju sa inostranstvom ili strancima. Ukoliko niste u radnom odnosu i očekujete da ćete se tokom 2010 godine konačno zaposliti ili započeti neki sopstveni biznis, očekivanja mogu biti realna. Prva tri meseca su dosta nepovoljna, šanse za novi posao biće minimalne, ali već od maja situacija kreće u vašu korist. Tokom leta ćete imati nekoliko poslovnih ponuda, a ona koja vam se učini najzanimljivojom će biti pravi pogodak. Najviše uspeha možete očekivati u poslovima koji su vezani za uslužnu delatnost i ugostiteljstvo. Ukoliko se odlučite da odputujete u inostranstvo i tamo započnete neki biznis, to može biti veoma isplativa varijanta. Naredna 2011 godina će vam biti veoma uspešna na polju karijere i očekuju vas veoma pozitivna iznenadjenja. Spremite teren, jer to je bliska budućnost.

FINANSIJE
Godina će biti dosta povoljna na finansijskom planu. Ekonomska kriza neće u 2010 neće uticati na saldo vašeg bankovnog računa. Uticaj Marsa u znaku Lava, vašem prirodnom drugom polju finansija i materijalnih prihoda, odraziće se pozitivno na vas početkom godine. U martu će biti novčanih dobitaka iz više izvora, a tokom maja mogući su dobici i na igrama na sreću. Drugi deo godine je manje povoljan, izuzmemo li oktobar, kada možete očekivati popravljanje finansijske situacije. Krajem septembra izbegavajte novčane pozajmice i neulazite u neke rizične poslove, gde ishod zarade može biti neizvestan.

ZDRAVLJE
Većina zdravstvenih tegoba koja se bude javila tokom 2010 godine će biti vezana za vaše psihičko stanje. Lako se može desiti da usled nervoze počne da vas boli želudac ili vas proganja jutarnja mučnina. Ukoliko ste pušač,smanjite ili ostavite cigarete. Pluća su vam u dosta lošem stanju. U prvoj polovini godina mogući su problemi sa pritiskom. Izbegavajte masnu hranu, cigarete i alkohol, više se krećite.

Pročitajte korisne tekstove iz medicinske astrologije i pogledajte savete za 2010 godinu kliknite ovde

PORODICA
Na polju porodičnih odnosa i uopšte dogadjanja u krugu porodice, 2010 godina neće biti mnogo povoljna. Uticaj planete Saturn u znaku Vage imaće za posledicu nerealno sagledavanje situacije u krugu porodice. Boravak u kući ili stanu predstavljaće vam kaznu. Kao da suviše tereta i negativne energije osećate dok boravite u svom domu. Krajem proleća i početkom leta tenzija u kući će porasti, a vaše strpljenje za ukućane biće sve manje. Pokušajte da se opustite i netražite im mane. Svaka provokacija u tom smislu može biti povod za raspravu i svadju. Drugi deo godine je dosta povoljniji, osim avgusta kada će vam neki potezi ukućana toliko smetati da odnosi mogu preći u netrpeljivost.

SAVETI ZA RAKOVE U 2010
Imajte više tolerancije prema ukućanima i neodgovarajte na svaku provokaciju. Provodite manje vremena u kući, a više napolju. Boravak u kući može se negativno odraziti na vaše psihičko, ali i fizičko stanje. Neulazite u rizične poslove u septembru. Ukoliko dobijete ponudu iz inostranstva za posao, prihvatite je oberučke. Očekuje vas uspeh u tom slučaju.

Horoskop 2010 - Rak / piše Ada Skrepnik
Rak_ikona

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije