Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Info
Astrologija i sport

Svaki znak ima više ili manje izražene talente i predispozicije za neki sport. Inače, u sportu prednjače Ovnovi i Strelci, dok je najviše poznatih trenera rodjeno u znaku Blizanaca, Vodolije i Device.

Ovnovi su talentovani za gotovo sve sportove, naročito za one gde je potrebna snaga, izdržljivost, brzina. Trčanje, maraton, skoro svi ekipni sportovi, fudbal, košarka, rukomet, odbojka. Planeta Mars, koja je vladar znaka Ovna utiče veoma pozitivno u sferi sporta na pripadnike ovog znaka. Ovnovi raspolažu ogromnom energijom i veoma su aktivni. U fudbalu se najbolje snalaze kao napadači, mada ima i dosta onih koji su veoma dobri i u odbrambenim linijama. Jedan od trenutno najboljih fudbalera na planeti „Ronaldinjo“, rodjen je u znaku Ovna sa Suncem na 1° tog znaka.

Bikovi su dobri u svim sportovima gde se traži fizička snaga. Pronalaze se u atletici, naročito u disciplinama poput bacanja kladiva ili diska, dizanje tegova, rvanje. Malo je vrhunskih sportista koji su rodjeni u znaku Bika. Iako ih ima u gotovo svim ekipnim sportovima, brzo odustaju ukoliko osete da im odredjeni sport nemože dati jasnu perspektivu ili materijalnu sigurnost.

Blizanci su dobri u svim sportovima gde se cene brzina, okretnost, spretnost, ali i timski rad. Odlični su gimnastičari, teniseri, ali se pronalaze i u svim sportovima gde je izražen rad rukama – odbojka, rukomet. Nemaju mnogo fizičke snage i brzo se zamaraju. Pronalaze se u auto moto trkama, ali ih ima i u formuli 1.

Rakovi tradicionalno nespadaju u sportske tipove, ali u ovom znaku rodjeno je dosta onih koji su ekstra talentovani za neki sport. Lionel Messi, fudbaler Barselone je jedan od najboljih primera. Rakovi se odlično snalaze u vodenim sportovima, plivanje, vaterpolo, jedrenje. Mada im nisu strani ni ostali sportovi, naročito ekipni sa loptom. Skloni su čestim povredama.

Lavovi su odlični sportisti, naročito ako ih neko gleda, a uz to još i aplaudira. Pripadnici ovog znaka vatrenog elementa u stanju su žrtvovati se zarad zapaženijeg uspeha. Obožavaju da budu u centru pažnje i to im je obično glavna motivacija. Najbolji primer je Tieri Anri, fudbaler Barselone. Lav je izrazito sportski tip i ima ih u gotovo svim sportskim disciplinama, ali ih ipak najviše ima u popularnim sportovima, kao što je fudbal.

Device nespadaju u sportske tipove i nisu naročito aktivne. U sportu vide više oblik zabave i druženja, a manje perspektivu ili karijeru. Odgovaraju im svi sportovi gde do izražaja može doći taktika, strategija, procena, pa ćemo Devicu češće vidjati na klupi nekog kluba kao trenera, a mnogo manje na terenu kao igrača.

Vage vole lepo, diplomatski, elegantno, pa takav mora biti i sport. Odgovaraju im sportovi u paru, pa je za njih idealno tenis, mačevanje, klizanje. Dobri su igrači u timskim sportovima. Pravedni pa ih možemo videti medju sudijama. Imaju odbojnost prema svakom sportu koji sadrži agresiju i borbu.

Škorpioni su hladnokrvni, duboki, odlični timski igrači. Vole vodu i privlače ih opasnosti. Imaju jaku konstituciju gornjeg dela tela, pa ih vidjamo kako uspešno veslaju u kajacima na opasnim brzacima. Žustri i zapaljivi. U stanju su kada je sve izgubljeno zadati poslednji hladnokrvan udarac. Ta ista borbenost kao i hladnokrvnost ih usmerava prema borilačkim sportovima.

Strelčevi su ferplej igrači. Vole prirodu, slobodu i širinu. Odgovaraju im sve atletske discipline, reli vozači, odlični u streljaštvu. Prave uspehe obično doživljavaju u inostranstvu. Možemo ih videti kao vatrene trenere, ali kao i fudbalere koji igraju na poziciji centarfora.

Jarčevi su rodjeni maratonci, planinari, alpinisti, ali se odlično snalaze i u belim sportovima. Odgovaraju im svi sportovi gde se traži izdržljivost, strpljenje, istrajnost, ali ne i brzina. Trenutno najbolji igrač golfa na travi Tajger Vuds pripadnik je ovog znaka. Vredi spomenuti da je najviše boksera rodjeno u znaku Jarca. Veoma su uporni i do cilja obično dolaze na teže načine, napornim treninzima i strpljivim radom.

Vodolije su većinom opredeljene za sve timske i društvene sportove. Njihov vladar planeta Uran, podstiče ih uvek na nove promene, pa se dešava da često menjaju klubove. Imaju veoma izražene talente, pa sportisti rodjeni u znaku Vodolije obično budu prepoznatljivi po izuzetnim sposobnostima i obaranju raznih rekorda. Naš proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović bio je jedan od najboljih šutera svih vremena. Vodolije takodje privlače svi otkačeni sportovi koji nose odredjeni stepen rizika, kao što su recimo paraglajding, padobranstvo, skokovi u vodu.

U znaku Riba su rodjeni najbolji plivači i vaterpolisti. Takodje možemo ih pronaći u hokeju na ledu, sportskom ribolovu. Nemaju previše energije, pa im je svremena na vreme potreban odmor. Konstitucija nogu im je slaba, pa su skloniji povredama.

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije