Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Planete
Venera

Astronomske karakteristike
Površina:
Masa:
Udaljenost od zemlje:
Prečnik:
Brzina:

Astrološke karakteristike
Osobine:
Dostojanstvo: u
Izgon: u
Egzaltacija: u
Pad: u

Venera u znacima
Venera u Ovnu
Venera u Ovnu govori o osobi kojoj nedostaju smisao za lepotu, prefinjenost i idealizam. Govori i o trenutnim, prolaznim naletima strasti. Može dati i dosta mladjeg partnera.
Venera u Biku
Venera u Biku je u svom dostojanstvu i njene osobine su na ovoj pozicij naroč-ito izražene. Smisao za estetiku, težnja ka maaterijalnim dobrima, zadovoljstvu i uživanju su izzrazito naglašeni. Osobe sa ovom pozicijom Venere žive kako bi uživale, monotonija i jednoličnost su njima strani pojmovi.
Venera u Blizancima
Venera u Blizancima osobi daruje smisao za estetiku, umetnost, književnost, gracioznost, optimizam, lepe manire, dobar odnos sa braćom i setrama. Venera na ovoj poziciji ukazuje mladjeg partnera koji je najverovatnije u komšiluku osobe.
Venera u Raku
Venera u Raku u povoljnim aspektima govori o lepom, sa stilom uredjenim domom, kao i o harmoniji koja vlada unutar njega. Govori i o prefinjenim roditeljima i dobar odnos sa njima. Afliktovana Venera može doneti preteranu gojaznost, tromost, nedostataak stila i ne baš najskladnije uredjen dom. Može dati i dosta starijeg partnera.
Venera u Lavu
Venera u Lavu na prvom mestu donosi naglašene strasti, izrazito lepog i šarmantnog partnera, kao i decu izrazite lepote. Česte su i veze sa osobama iz javnog života.
Venera u Devici
Osoba sa Venerom u Devici nažalost ne poseduje prefinjen ukus za lepotu, a i strasti skoro da i ne postoje. Osoba ljubaavi pristupa proračunato nikad se u potpunosti ne prepuštajući emocijama.
Venera u Vagi
Venera se u Vagi nalazi u svom dostojanstvu i sav njen uticaj ovde je dodatno naglašen. Osobe sa ovom pozicijim mogu biti popularne u javnosti, poseduju ograman talenat za estetiku i teže za besprekornom lepotom na svim poljima. Govori i o izrazito šarmantnom i lepom partneru.
Venera u Škorpiji
Osoba sa Venerom u Vagi poseduje ogromnu potrebu za seksualnim zadovoljstvima, ogromnu strast i bez zadovoljenja na ovom polju ona ne ume da funkcioniše. U aflikaciji može dati veliku ljubomoru, kao i venerične bolesti.
Venera u Strelcu
Venera u Strelcu može govoriti o pronalaženju ljubavi na dužim putovanjima, ili u inostranstvu. Takodje osobi daje fizičku lepotu, snažne emocije, ali i manjak morala. U aflikaciji donosi prevare, ljubavne avanture, i amoralnost.
Venera u Jarcu
Venera u Jarcu je obično hladna, disctancirana i sklona stabilnim, ozbiljnim i dugimvezama u kojima su iznenadjenja isključena. Obično u životima ovih ljudi se radi o jednoj životnij ljubavi, jer su osobe sa ovom pozicijom jako verne, postojane i odane. Ne govori o većoj sreći u ljubavi, ali zato može dati i moćne i uticajne prijatelje, a i sami mogu biti vrlo često uticajni ili na položaju.
Venera u Vodoliji
Venera u Vodoliji može govoriti o težnji ka neočekivanim i iznenadnim ljubavnim avanturama. Može dati i brak u strarijim godinama ili mnogo starijeg partnera. Instinktivno se plaše vezivanja i sputavanja, i mnogo bolje funkcionišu u grupi nego sa jednom osobom. Puni su razumevanja i jako retko osudjuju postupke drugih.
Venera u Ribama
Venera u Ribama daje izražen smisao za lepotu, muziku i umetnost uopšte. Obično govori o mirnim, nežnim, požrtvovanim osobama, koje teško pronalaze istinsku sreću u ljubavi, a može dati i više brakova.

Venera u poljima
Venera u prvom polju

Venera u prvom polju obično osobi daje šarm, spoljašnju lepotu i privlačnost. Osobe sa ovom postavkom Venere u horoskopu su u većini slučajeva popularne u društvu. U aflikaciji venera može govoriti o površnosti, razmaženosti i sklonosti porocima.
Venera u drugom polju
Venera u drugom polju donosi uspeh i veliki novac kroz lepe i luksuzne svarti, nakit i umetnost. Osoba obično lako dolazi do materijalne sigurnosti, veoma često i ulaskom u brak. Ovakva pozicija Venere u horoskopu govori i o težnji za lagodim životom gde osoba mnogo troši na luksuz, uživanja i društveni život.
Venera u trećem polju
Venera u trećem polju govori o dobrom odnosu sa braćom i sestrama, kao i komšiluku. Inače osobe sa ovakvom pozicijom u horoskpu su obično optimisti koji strogo vode računa o svom načinu izražavanja, težeći da izbegnu svaki oblik verbalnog sukoba. Obično govori i o lepom vaspitanju, ali i o ljubavi prema muzici, izražavanju emocija u pisanom obliku, drami i pozorištu.
Venera u četvrtom polju
Venera u četvrtom polju ukazuje na lep dom i srećno detinjstvo. Osobe sa ovom pozicijim venere u horoskopu teže srećnoj porodičnoj atmosferi tokom celog života. Takodje venera u četvrtom polju govori i o nasledstvu nekretnine zahvaljujući roditeljnima, ali može se odnositi i na uspeh kroz ulaganja nepokretnosti.
Venera u petom polju
Venera u petom polju govori o deci lepog fizičkog izgleda, umetnički nastrojenoj, koja su u većini slučajeva ženskog roda. Takodje govori i o uspehu kroz mesta za zabavu, ljubavne veze i umetnost. U aflikaciji venera sa ovom postavkom u horoskopu može govoriti o nesrećnim ljubavima, prevarama, ali i problemima sa decom.
Venera u šestom polju
Venera u šestom polju najčešće govori o ljubavi na radnom mestu, kao i emocije koje podredjeni gaje prema osobi sa ovom pozicijom venere u horoskopu. Može ukazati i na zajednički posao sa partnerom, ali i na tajnu ljubav partnera. U aflikaciji ukazuje na moguću bolest bubrega, kože ili problema sa ženskim tegobama. Najčešće do oboljenja dolazi zbog preterivanja u hrani i piću.
Venera u sedmom polju
Venera u sedmom polju govori obično o lepom i simpatičnom partneru, kao i o uspešnom braku. U muškom horoskopu može ukazati na brak sa glumicom, makekenkom, uopšte sa ženom koja se bavi javnim poslom. U slučaju aflikacije venere u horoskopu može doneti i neverstvo i sukobe.
Venera u osmom polju
Venera u osmom polju donosi dobro nasledstvo, dar za uspešne hovčane transakcije, izraženu seksualnost, kao i dobitke ulaskom u brak ili kroz ortakluk. Ukoliko je venera afliktovana u horoskopu može dovesti do promiskuiteta, perverzije, pa čak i polnih bolesti. Može dovesti i do operacija na ženskim polnim organima.
Venera u devetom polju
Venera u devetom polju je odlična pozicija za boravak u inostranstvu, uspešne kontakte, kao i brak sa strancem. U aflikaciji može govoriti o čežnji ka idealima koji se ne mogu dostići.
Venera u desetom polju
Venera u desetom polju je odlična pozicija kada je uspeh na polju karijre u pitanju. Obično donosi poslove koji su vezani za umetnost, kao i slavu i popularnost. Može ukazati i na brak sa osobom iz višeg društvenog staleža. U aflikaciji može govoriti o ograničenjima koji sputavaju osobu da ostvari svoje ciljeve.
Venera u jedanaestom polju
Venera u jedanaestom polju govori o društvenoj popularnosti i uspehu, pogotovo omiljenost kod žena. Ukazuje i na uzajamnu vezu izmedju prijateljstva i ljubavi. U aflikaciji govori o problemima do kojih dolazi zbog ženskih prijatelja.
Venera u dvanaestom polju
Venera u dvanaestom polju govori najčešće o tajnoj platonskoj ljubavi koja se pronalazi na udaljenim mestima. Može ukazati i na intrige od strane žena kao i na zamonašivanje. U aflikaciji govori o razvodu i razočarenju zbog partnera.

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije