Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Prognoze zodijak
Horoskop 2010 za putovanja

Tranzit Urana i Jupitera kroz znak Riba sredinom godine, mnogima će doneti nezaboravna iskustva i lepe uspomene sa letovanja. Ali sa druge strane takva pozicija pomenutih planeta upozorava na povećan broj saobraćajnih nezgoda u tom periodu. Iz toga razloga može biti korisno pročitati u kojim periodima će na nebu planete biti u naprgnutim aspektima koji upozoravaju na opasnost, kao i koji horoskopski znaci bi u tim periodima trebali da budu na oprezu. Planeta Merkur, koja u Astrologiji upravlja svim stvarima vezanim za saobraćaj i svim vrstama putovanja, biće tokom 2010 godine u nekoliko navrata pod aflikacijama (lošim aspektima, retrogradnost). U tim periodima bi trebalo odložiti putovanje, naročito ukoliko je vaš zodijački znak pod lošim astrološkim uticajima. Prva nepovoljna konstelacija Merkura na nebu, koja upozorava na oprez dogodiće se izmedju 17 i 25 aprila. U tom periodu Merkur će iz direktnog preći u retrogradni hod i biti pod uticajem negativnih aspekata Marsa, Jupitera i Urana. Njegov dispozitor Venera tranzitiraće preko fiksne zvezde „Algol“, dok će se Mesec u svom kretanju priključiti negativnim aspektima i povećati dejstvo loših aspekata. Drugi period nepovoljnog uticaja Merkura, koji će po dejstvu biti još jači od prvog očekuje se izmedju 20 i 30 juna 2010 godine. U tom periodu Merkur će praviti nekoliko konjukcija sa zloćudnim fiksnim zvezdama i u isto vreme formirati nekoliko vrlo neugodnih aspekata sa Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. Ovako negativna konstelacija na nebu uticaće na povećanje saobraćajnih nezgoda, probleme na putovanjima, smetnje i ograničenja zbog telekomunikacijskih uredjaja...
Mesec u Strelcu i Jarcu uključiće se u nepovoljnu konstelaciju na nebu izmedju 24 i 27 juna 2010 godine, pa je to period koji opasnost od povećanja saobraćajnih nezgoda podiže na kvadrat. Treći period neovoljnog uticaja Merkura u 2010 godini je početak i kraj avgusta. U periodu izmedju 1 i 13 avgusta Merkur će tranzitirati početnim stepenima i usporiti hod. Iako njegovo dejstvo tada neće biti naročito štetno, napeti aspekti ostalih planeta upozoravaju na opasnost. Mars u Vagi u konjukciji sa Saturnom i lošim aspektima sa gotovo svim ostalim planetama uticaće veoma nepovoljno na sve akcije koju budu pokrenute u tom periodu, a izmedju ostalog i na putovanja. 20 avgusta 2010 Merkur će po treći put ove godine krenuti retrogradno. Ako pored Merkura, u obzir uzmemo kompletnu nebesku konstelaciju za taj period, nemožemo reći da je situacija veoma nepovoljna, ali oderedjeni problemi se mogu javiti zbog papirologije, putnih isprava, kvarova na vozilima, loših vremenskih uslova, nesporazuma u komunikaciji... Sada pročitajte horoskop 2010 za putovanja za svoj zodijački znak i saznajte koji periodi su vam povoljni, a koji nepovoljni za godišnji odmor, letovanje, putovanja:

Ovan
Kada su u pitanju putovanja, avanture i godišnji odmori, možete očekivati veoma povoljne okolnosti. Ukoliko želite da osvežite svoju dugogodišnju vezu, ili pak bolje upoznati prijatelja prema kojem gajite simpatije, najbolje vreme za odlazak na zajednički put je sredinom meseca avgusta 2010 godine. Ova godina je dosta povoljna, ali sledeća 2011 godina doneće vam mnoga iznenadjenja, koja vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Možete se nadati nekoj egzotičnoj dstinaciji koja vam je do sada bila dostupna samo u mašti ili snovima.
Povoljni periodi za odmor su: 21-30 jun, sredina jula, 11-21 jul, sredina avgusta, 14-26 avgust
Nepovoljni periodi za putovanja u 2010 su: kraj jula, početak avgusta

Bik
Vaš horoskop za 2010 godinu na polju putovanja je veoma dobar. Sam početak avgusta kao i juli neće vam pružiti pun užitak ako se odlučite da u ovom periodu odete na put. Mnogo povoljnija situacija za odlazak na odmor je sredina avgusta, dok nebi bila greška na odmor otići i sredinom septembra, ukoliko vam to dozvole poslovne obaveze.
Povoljni periodi za putovanja su: kraj juna, sredina avgusta
Nepovoljni periodi za odmor su: početak avgusta, ceo jul

Blizanci
Period od 17 do 27 juna je idealan za odlazak na godišnji odmor. Početak jula, kao ni početak avgusta vam nije baš najpovoljniji za putovanja. Druga polovina jula, kao i avgusta su povoljni periodi za odmor i putovanje. U ovom periodu bi jedino trebali da izuzmete 12 i 13 avgust, kada biste trebali da ostanete kod kuće.
Povoljni periodi za odmor su: druga polovina juna, kraj jula, druga polovina avgusta
Nepovoljni periodi za putovanja: početak jula, 04-15 jul početak avgusta – 06-13 avgust

Rak
Početak jula vam je dosta povoljan period, i ukoliko vam se ukaže prilika za odlazak na kraći put iskoristite je. U periodu izmedju 23 i 27 jula treba obratiti pažnju na saobraćaj i ukoliko je to moguće izbegavajte čak i ona najkraća putovanja. Situacija se popravlja početkom avgusta, jedino treba izuzeti 7 i 16 avgust, dok su vam ostali dani odlični za odlazak na odmor. Sledeća 2011 godina biće vam veoma naklonjena za putovanja.
Povoljni periodi za putovanja su: prva polovina jula, početak avgusta, 04-15 avgust
Nepovoljni periodi za putovanja u 2010 godini su: sam kraj jula i početak avgusta

Lav
Kraj juna i početak jula 2010 je jedan od najboljih perioda za putovanje. Ukoliko se odlučite da odputujete u tom periodu, očekujte da odmor nećete provesti samo sunčajući se i dosadjivati. Može biti i nešto više od toga. Nepovoljan period za putovanje i odmor je kraj jula 2010 godine.
Povoljni periodi za putovanja na leto 2010 su: druga polovina juna, izmedju 14 i 21 juna, početak juna, prva polovina avgusta
Nepovoljni periodi za putovanja su: Sredinom jula

Devica
Pravo vreme za kraće putovanje je sredina jula, dok odlazak na zasluženi odmor takodje možete planirati izmedju 12 i 25 avgusta. Jun i početak septembra nisu najpovoljniji za letovanje, odnosno godišnji odmor.
Povoljni periodi za putovanja na leto 2010 su: izmedju 5 i 21 jula, izmedju 12 i 25 avgusta
Nepovoljni periodi su: 25-30 jun, 01-10 septembar

Vaga
Zbog uticaja Saturna koji se već duže vreme nalazi u vašem znaku, najviše bi vam odgovarale destinacije u neke daleke usamljene krajeve,po mogućstvu tiha i mirna ostrva. Dok je najbolji period za odlazak na putovanje sredina ili druga polovina avgusta.
Povoljni periodi za putovanja su: izmedju 12 i 26 avgusta
Nepovoljni periodi za putovanja u 2010 godini su: kraj juna i početak jula

Škorpija
Odlazak na odmor vam u ovoj godini neće biti od nekog značaja. Zbog zaokupljenosti poslovnim obavezama i nekim porodičnim dešavanjima, verovatno ćete se za odlazak na odmor odlučiti krajem avgusta ili početkom septembra.
Povoljni periodi za odmor u 2010 su: izmedju 29 avgusta i 10 septembra
Nepovoljni periodi za odmor su: sredina juna i kraj jula

Strelac
Na više nego zaslužan odmor, bilo bi najbolje da odete krajem jula. Naporna i iscrpljujuća prva polovina godine ostavila je traga na vašem psihičkom stanju. Duži odmor bi vam svakako prijao, pa ukoliko se odlučite da odete na letovanje, period izmedju 21 jula i 03 avgusta bi bio pun pogodak.
Povoljni periodi za putovanja su: Kraj jula i početak avgusta, početak septembra
Nepovoljni periodi: Kraj juna i početak jula

Jarac
Horoskop za 2010 godinu vam je naklonjen, bar što se putovanja tiče. Možete očekivati lepe i mirne trenutke ukoliko na odmor odputujete sa partnerom ili porodicom. Najpovoljniji period za odlazak na putovanje je prva polovina avgusta.
Povoljni periodi za odmor: izmedju 01 i 21 avgusta, sredina septembra
Nepovoljni periodi: ceo jul 2010

Vodolija
Ove godine nećete imati preveliku želju za putovanjima, za razliku od prošle godine. Poslovni planovi kojima ste zaokupljeni nepružaju vam puno prostora za opuštanje i odmaranje. Ipak, ukoliko se odlučite da odete na godišnji odmor, period izmedju 12 i 24 jula bi bio idealan.
Povoljni periodi za letovanje: druga polovina jula i početak avgusta
Nepovoljni periodi: Kraj avgusta

Ribe
Ova godina neće doneti ništa specijalno kada je letovanje u pitanju. Mesta na koja ste odlazili prethodnih godina ponovo će zaokupiti vašu pažnju. Ali sledeće 2011 godine očekuje vas pozitivna promena po tom pitanju. Možete se nadati odlasku na neko udaljeno egzotično mesto.
Povoljni periodi: Kraj jula i sredina avgusta
Nepooljni periodi: Kraj avgustai početak septembra

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije