Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Prognoze zodijak
Horoskop podznaka 2010

Pročitajte godišnji horoskop za 2010 godinu koji se odnosi na vaš podznak. Ukoliko neznate šta ste u podznaku, posetite stranicu - Izračunaj podznak

Ovan
Godina velikih promena. Na emotivnom i poslovnom planu doživećete ekspanziju. Ništa neće izgledati kao prošle godine, zračićete optimizmom i izražavati svoju kreativnost u svim životnim oblastima. 2010 će u mnogo čemu biti prekretnica, Jupiter planeta sreće ući će u vaš znak i doneti vam mnogo duševnih, ali i emotivnih zadovoljstava. Medjutim zbog prisutnog aspekta sa Uranom, Jupiter možepraviti probleme sa vašom jakom ljubavnom energijom koja možebiti praćena ljubomorom. Zbog svega toga, ova 2010 godina za vas bi mogla biti veoma izazovna, sa bezbroj pozitivnih preokreta. Zdravlje će biti zadovoljavajuće, mogući problemi sa stopalima, učestale glavobolje tokom prolećnih meseci 2010 godine.
Bik
Druga polovina godine dosta bolja od prve. Da bi ste ostvarili svoje planove na društvenom, materijalnom i emotivnom planu, potrebno je da budete strpljivi, temeljni i uporni do kraja. A rezultati neće izostati. U 2010 godini bićete malo tvrdoglavi, nezasiti i nepromišljeni. Trudite se da vas pohlepa i želja za što većim zadovoljstvima ne odvedu u pogrešnom smeru. Na vaše ljubavne aktivnosti i emotivno stanje u ovoj godini uticaće najviše planeta Saturn. Nedozvolite da vas ohladi i izoluje. Budite oprezni i ako vam je stalo do partnera, nebudite oholi i bezosećajni. Takvo ponašanje vas može koštati skupo kasnije. Budite iskreni i otvoreni i isplatiće vam se.
Blizanci
Bićete uspešniji na poslovnom nego na emotivnom planu. Vaš horoskop podznaka u 2010 godini ukazuje da ćete proći velike bure i promene. Iz svega ćete izaći osnaženi i bogatiji za iskustva koja su vam do tada nedostajala. Proći ćete kroz razna psihička stanja, osetićete i radost i tugu, i uzbudjenja i razočarenja. Saturn će vas terati da preispitujete svoj emotivni, odnosno ljubavni život. Očekivaćete od partnera da prema vama bude pažljiv, osećajan i nežan, iako znate da to u stvarnom životu neće biti baš realno. Početkom proleća vaš imunološki sistem biće u padu. Izbegavajte napetost i više se odmarajte.
Rak
Kvalitet življenja u 2010 godini u mnogome će vam odredjivati Saturn u Vagi i Jupiter u Ribama. Ono za čime ćete najviše težiti su ljubav, porodica i idilična atmosfera porodičnog doma. Duga veza ili bračna ljubav bi u vama mogli da probude osećaj zadovoljstva i sigurnosti, pa ukoliko još uvek niste pronašli srodnu dušu, ova godina je idealna za to. Harmonična ljubav će za vas u 2010 godini biti vrednija od bilo čega. Povremeni nepovoljni uticaju planete merkur, mogu vam doneti nesporazume i sporadične rasprave sa ukućanima ili bliskim prijateljima. Pokušajte da budete dosledni i marljivi. Svaki ugovor ili dogovor proverite po dva puta i neulazite u nepromišljene poduhvate koji su poslediva brzopletosti.
Lav
Ova godina za vas će biti veoma zanimljiva i sadržajna, iako neki dogadjaji mogu biti izvan vaše kontrole. Sredina godine, tačnije period izmedju juna i septembra je vreme koje će doneti dosta prijatnih trenutaka i pozitivnih promena. U 2010 godini privlačiće vas duhovite, vesele i otvorene osobe. Bićete spremni na razna uzbudjenja i avanture. I pored toga što život nemožete da zamislite bez novca, uverićete se da ljubav ima mnogo veću vrednost i značaj. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, više vremena posvetite partneru i izbegavajte koketiranje i flert sa strane.
Devica
Uopšteno gledajući 2010 godina za vas će biti dosta pogodna i uspešna u skoro svim životnim sferama. Ali da bi iz nje izvukli ono što je za vas najvrednije i najbolje, moraćete da date sve od sebe. U astrološkoj šemi za 2010 godinu ima nekoliko značajnih karakteristika, ali je ona vezana za emotivni život najbitnija. Tranzit planete Jupiter kroz znak Riba, inače vaše prirodno 7 polje partnerstva, uticaće veoma pozitivno na ljubavna zbivanja koja vas uskoro očekuju. Malo lošiji finansijski saldo mogao bi vas blago razočarati sredinom godine. Ali nerazmišljajte mnogo o materiji, jer ima puno bitnijih stvari u životu, koje čoveka mogu činiti srećnim. Jedna od njih je ljubav, koja će vam se desiti ove godine. Srećno!!!
Vaga
Vaš horoskop podznaka za 2010 godinu ukazuje da ćete imati raznih smetnji i teškoća. Boravak planete Saturn na mestu vašeg podznaka, uticaće da u ovoj godini budete još neodlučniji, nesigurniji, ali i štedljiviji. Osećanja će vam biti prizemljena, a želja da uspete u zacrtanim ciljevima biće velika. Mnogi će vam zamerati da ste nedovoljno komunikativni, društveni i sebični. Neobraćajte pažnju šta drugi govore o vama, već se koncentrišite na svoje poslovne aktivnosti u kojimaćete biti sigurno uspešniji nego prethodne dve godine. Na emotivnom planu doći će do odredjenih restrikcija. Partner neće biti mnogo zainteresovan za vaše ideje i želje. Više vremena posvetite spavanju, prijaće vam odmor i opuštanje.
Škorpija
U ovoj godini će biti najvažnije da budete realni u željama i strpljivi u njihovoj realizaciji. Prva polovina godine će biti manje povoljna od druge polovine, kada možete očekivati materijalno blagostanje i emotivna zadovoljstva. Na emotivnom planu delovaćete ozbiljno i iskusno, neće vas zanimati prolazne ljubavi već ćete nastojati da učvrstitie stare vrednosti. Ako ste u braku uspostavićete harmoniju u odnosima, a ukoliko ste slobodni počećete da ozbiljnije razmišljate o budućnosti. Jupiter u Ribama pružiće vam potpunu podršku i omogućiti užitke u ljubavnim čarolijama. Izbegavajte masnu hranu i konrolišite krvni pritisak.
Strelac
Boravak Plutona u Jarcu, vašem prirodnom drugompolju novca, od 2010 godine na finansijskom planu možete očekivati mnogo uspeha. Planetarni aspekti na nebu ukazuju da ćete se tokom cele godine baviti rešavanjem nekih dogadjaja iz prošlosti. Ukolikoimate dužnike, dugovi će vam biti vraćeni, a ukoliko ste u prošlosti započeli neki privatan posao, plodove rada kupićete tokom cele 2010 godine. Oni koji se bave nekim oblikom pisanja, štampanja ili novinarstvom, ovoće biti jako dobar period za usavršavanje posla. Na emotivnom planu do izražaja će doći vaša nesebičnost, odanost i spremnost da sve podelite sa drugima. Iz tog razloga očekujte lepa dešavanja na polju ljubavi i druženja.
Jarac
Vaša glavna preokupacija u 2010 godini biće kako da realizujete na najjednostavniji način svoja znanja, veštine i mogućnosti. U prvom planu biće vam kako zaraditi novac, dok će vam ljubav biti tek na drugom mestu. Trudite se da sa partnerom u ovoj godini izgradite čvrste i dobre odnose, jer sledeća 2011 godina na tom polju možebiti problematična. A uvod i glavna dešavanja mogu se odigrati u ovoj 2010 godini. Umor, neispavanost i neredovna ishrana mogu uzrokovati pad imunog sistema i životne energije. Zato se posvetite malo sebi i porodici, a manje poslu i nekim aktivnostima koje negativno utiču na vaš bioritam.
Vodolija
Za vas će ova godina biti veoma uspešna na poslovnom i finansijskom planu. Nove ideje i započeti poslovi kojima ste bili preokupirani u prethodnom periodu,počeće da se isplaćuju,polako ali sigurno. Sladak ukus novca osetićete već početkom godine, dok u drugoj polovini godine možete očekivati ozbiljne količine novca, koje ste ruku na srce ipak zaslužili. Na emotivnom planu, nećete biti baš tako upešni i stabilni. Na površinu mogu izaći mnoge dileme i nedoumice iz prošlosti i uneti vam dozu nesigurnosti u odnosima sa partnerom. Nedovoljno fizičkih aktivnosti može biti glavni uzrok vaših zdravstvenih smetnji tokom 2010 godine. Bar jedan godišnji generalni lekarski pregled bi trebali da obavite. Redovnije spavajte.
Ribe
Godina će biti uspešna, dinamična, blagorodna. Koncentrišite se na sebe i svoje potrebe i uspećete u svim zacrtanim ciljevima. Na finansijskom planu procvetaće vam ruže. Ukoliko budete do kraja istrajni i uporni očekujete mnogo od ove godine. 2010 ćete pamtiti po rešavanju izuzetno bitnih životnih pitanja. Jedna od najbitnijih je ulazak u mirnu luku na emotivnom planu, a druga najvažnija je rešavanje porodično stambenog pitanja. Zdravlje će vam tokom cele godine biti dosta dobro, a energije ćete imati u ogromnim količinama. Iskoristite to i postavite kamene temeljce za budućnost.

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije