Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Prognoze zodijak
Horoskop za igre na sreću 2010

Postoje odredjene planetarne šeme koje u natalnoj astrologiji ukazuju na bogatstvo ili veće novčane dobitke kroz igre na sreću. U zavisnosti od ličnog horoskopa svaki pojedinac u pojedinim periodima može ostvariti veće ili manje novčane dobitke, a da oni nemoraju biti posledica uloženog truda ili rada. Ukoliko natalna karta sadrži jasne pokazatelje u vidu dobro pozicioniranih i aspektovanih planeta u odredjenim poljima, šansa da se ostvari dobitak u igrama na sreću je veoma veliki. Da bi neko ostvario veći dobitak na taj način, u ličnom horoskopu bi trebao imati dobro postavljeno 5, 11 i 2 polje, zatim dobro položene planete Jupiter, Veneru i Urana, kao i još neke elemente. Ipak, da bi neko ostvario manji dobitak ne mora u natalnoj karti imati trigone benefika ili naglašeno peto polje. S’vremena na vreme gotovo svako može ostvariti odredjene dobitke ukoliko odabere pravu vrstu igre na sreću u pravom momentu. Bikovi, Rakovi, Škorpije i Strelčevi do sada su u najvećem procentu osvajali velike premije na igrama na sreću. Za njima malo zaostaju Ovnovi i Vodolije, dok su ljudi rodjeni u znaku Jarca do sada najmanje puta dobijali premije na lutriji. Ipak, sve je relativna stvar i u velikoj meri zavisi od planetarnih konstelacija na nebu. Ove godine kada Jupiter i Uran budu tranzitirali znakom Riba, mnogo veće šanse za dobitak, nego što je to bio slučaj sa prethodnim godinama, imaće svi koji su rodjeni u znacima Vodolije i Riba. Dok će znatno manje šanse, nego što je to bio slučaj sa prošlom godinom, u 2010 imati svi rodjeni u znaku Vage. Pročitajte horoskop za igre na sreću za 2010 godinu za svoj horoskopski znak i pogledajte kada možete imati više, a kada manje sreće ove godine:

Ovan
Ovnovi će tokom 2010 godine imati dosta uspeha u svim oblicima finansijskih transakcija. Bilo svojim zalaganjem i trudom ili na neki drugi lakši način, oni će uspeti da se u potpunosti ostvare na finansijskom planu. Prolećni i letnji meseci, kada će Jupiter i Uran združenim snagama marširati kroz njihov znak, najpovoljniji su u 2010 godini. Inače Jupiter i Uran u astrologiji upravljuju lutrijom i igrama na sreću, pa kada se sve sabere Ovnovi će imati čemu da se nadaju. Horoskop za 2010 ukazuje na poboljšanje finansijske situacije.

Ovan - Povoljni periodi za veće novčane dobitke:
Izmedju 16 i 21 marta 2010,
Izmedju 14 i 17 aprila 2010,
Izmedju 16 i 20 maja 2010,
Izmedju 14 i 19 juna 2010,
9, 13 i 26 jul 2010,
Izmedju 22 i 28 novembra 2010

Ovan - Nepovoljni periodi:
Kraj aprila,
Ceo avgust,
Prva polovina novembra i Ceo decembar 2010

Bik
Bikovi će imati podršku Jupitera početkom i krajem godine. Pošto su osetljivi na retrogradno kretanje Merkura nije preporučljivo da se nadaju većim dobicima u januaru, maju i Avgustu 2010. Druga polovina godine znatno je povoljnija od prve, dok se kao veoma povoljan period može izdvojiti jun mesec. Sve u svemu relativno povoljna godina. Naredna 2011 godina biće po mnogo čemu povoljnija.

Bik – povoljni periodi:
Februar i početak marta 2010,
Sredina juna 2010,
Kraj novembra – izmedju 21 i 29 novembra 2010

Bik – nepovoljni periodi:
Druga polovina januara,
Prva polovina maja,
Ceo avgust 2010

Blizanci
Nemojte mnogo očekivati od ove godine. Trenutna konstelacija sporih planeta na nebu uticaće dosta nepovoljo na vaše finansijsko stanje, a moglo bi se reći i na faktor sreće, koji će tokom perioda od godinu dana biti na dosta niskom nivou. Druga polovina januara, kao i druga polovina maja 2010 su periodi u kojima se mogu desiti neki povoljni dogadajaji, dok je kraj godine dosta nepovoljan po sve blizance.

Blizanci – povoljni periodi za dobitke:
Druga polovina januara,
Druga polovina maja,
Početak septembra i kraj oktobra 2010

Blizanci - Nepovoljni periodi:
Fenruar i početak marta,
Kraj novembra i ceo decembar 2010

Rak
Ušli ste u period povoljnih okolnosti na finansijskom planu. Podrška planeta Jupitera i Urana u združenom dejstvu iz znaka Riba omogući će vam, naročito u drugom delu godine stabilnu finansijsku situaciju i mogućnost većih novčavih dobitaka. Tokom letnjih meseci prištedite novac i neizlažite se rizičnim finansijskim situacijama.

Rak – povoljni periodi:
Kraj marta i početak aprila
13, 14 i 15 jun
Sredina oktobra i početak novembra 2010

Nepovoljni periodi:
Kraj januara
Ceo jul i početak avgusta
Prva polovina decembra

Lav
Situacija na finansijskom planu će biti znatno povoljnija nego prošle godine. Biće više dobitaka i konstantnih priliva novca, ali će biti više i troškova. Prva polovina godine biće manje povoljnija od druge, pa se u tom periodu nemojte izlagati nepotrebnim rizicima. Sreća će vas pratiti u većim „količinama“ tokom letnjih meseci, naročito tokom juna i jula, u periodu kada bude aktuelno Svetsko Prvenstvo 2010 u Južnoj Africi.

Lav - Povoljni periodi:
15, 16, 17 jun
10, 11 i 24 jula
Od 21 do 29 novembra

Nepovoljni periodi:
Avgust i prva polovina septembra
Ceo decembar

Devica
U ovoj godini možete očekivati velike obrte i promenljivu sreću. Dobici mogu biti nagli i neočekivani, ali slična je stvar i kada su u pitanju gubici. Pored opreza savetuje Vam se da neulažete veći novac kada su igre na sreću u pitanju. Ulozi neka budu skromni, a strpljenje neka vam bude vrlina.

Devica - Povoljni periodi:
Sredina januara
Prva polovina jula
Kraj avgusta i početak septembra

Devica - Nepovoljni periodi u 2010 godini:
Kraj februara i početak marta
Početak juna i sam kraj godine

Vaga
Zbog uticaja Neptuna, ali i Saturna, od ove godine nemojte očekivati previše. Bićete skloni gubicima u špekulacijama i poduhvatima koji zahtevaju odredjeni rizik. Naredni horoskop za 2011 godinu biće vam više naklonjeniji. Sledeće godine očekuje vas mnogo više uspeha na finansijskiom planu.

Vaga - Dobri periodi za 2010:
Kraj januara i početak februara
Prva polovina juna i Početak septembra 2010 godine

Vaga - Loši periodi:
Druga polovina marta
Kraj avgusta

Škorpija
U godini pred vama neće biti previše uzbudjenja. Možete očekivati relativne uspehe na polju finansija, ali načini do kojih budete stizali do rezulatata neće se baš moći nazvalti lakim. Druga polovina godine biće vam puno uspešnija od prve, gde će se javiti mnoge poteškoće na finansijskom planu.

Škorpija - Povoljni periodi za 2010 godinu:
Početak jula,
Kraj oktobra i početak novembra

Škorpija - Ne povoljni periodi za 2010 godinu:
Ceo mart i april,
Početak septembra

Strelac
Ove godine bićete skloniji špekulacijima i igrama na sreću, nego ikada do sada. Ulaskom Jupitera i Urana u znak Ovna, otvoriće vam se apetiti za osećajem zadovoljstva, sreće i blagostanja. Da bi ste donekle i uspeli da ostvarite sve priželjkivano, savetuje vam se da budete strpljivi i promišljeni.

Strelac - Povoljni periodi:
Kraj marta,
Prva polovina jula,
Sredina avgusta

Strelac - Ne povoljni periodi:
Druga polovina februara,
Ceo maj i kraj decembra

Jarac
Tokom godine možete očekivati veće dobitke, ali i gubitke. Pod uticajem planete Pluton, strpljenje vam neće biti jača strana, i može se desiti da se odlučite da neke planove na silu sprovedete u delo. Naredna 2011 godina će vam biti puno uspešnija.

Jarac - Povoljni periodi za 2010:
Kraj januara i početak februara,
Druga polovina aprila,
početak juna,
sredina septembra

Jarac - Nepovoljni periodi:
Kraj marta i ceo oktobar

Vodolija
Prva polovina godine biće vam manje uspešna na polju finansija i špekulacija. Ukoliko vaše namere budu zavisile od faktora sreće, neće baš lako biti sprovedene u delo. Tokom druge polovine godine stvari će se preokrenuti u vašu korist.

Vodolija - Dobri periodi:
Sredina januara i kraj februara,
Zatim prva polovina jula,
Prva polovina septembra,
Druga polovina novembra 2010

Vodolija - Nepovoljni periodi:
Ceo mart,
Kraj maja i početak juna,
Kraj oktobra,
Druga polovina decembra

Ribe
U ovoj godini možete mnogo očekivati. Faktor sreće biće prisutan tokom cele godine, a vaše samopouzdanje zavisiće u mnogome od spremnosti da se upustite u rizik. Druga polovina godine biće vam uspešnija. Možete očekivati veće dobitke.

Ribe - Povoljni periodi:
Ceo mart,
Sredina juna,
Ceo oktobar i prva polovina novembra

Ribe - Ne povoljni periodi:
Ceo maj,
Kraj juna,
Druga polovina avgusta

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije