Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Tekstovi
Sportska astrologija

Šta je zapravo sportska astrologija?

Možemo reći da sportska astrologija nije ništa drugo do astrologije koja ima za cilj prognoziranje ishoda sportskih dogadjaja. Ali možemo slobodno reći da je i grana astrologije koja zahteva posebne tehnike tumačenja i prognoziranja.

Uz pomoć astrologije mogu se dobiti odgovori na mnoga pitanja. Jedno od najzasupljenijih pitanja u poslednje vreme je kako astrologija može pomoći kod igara na sreću. Ili tačnije, da li zaista može dati ključne odgovore koji nam mogu doneti zaradu. Od različitih astrologa dobićemo i različite odgovore. Većinom se pažnja poklanja lutriji (loto, bingo i ostale igre sa velikim premijama) što je dosta nerealno. Uz pomoć astrologije možemo recimo pronaći i izdvojiti srećne dobitnike na lotou, ali ne možemo videti koja će dobitna kombinacija biti izvučena. Tako da u suštini mi nemamo mnogo koristi po tom pitanju, osim da posavetujemo osobu da ima predispozicije za velike dobitke na igrama za sreću i da u pojednim periodima života treba da se oproba. Kod drugih vrsta igara na sreću kao što je recimo sportska prognoza ili kladionica, astrologija može mnogo pomoći. U tom slučaju ima dvostruko pozitivno dejstvo i može dati tačne i konkretne odgovore. Prvo i ono najvažnije može se doći do odgovora na pitanje, ko će pobediti, a kao drugo u natalnom horoskopu može se dobiti potvrda da li u periodu odigravanja osoba ima odredjene aspekte koji ukazuju na novčane dobitke. Tako da ova vrsta prognoza može doneti sigurne dobitke.  

Astrološka disciplina koja se bavi ovom oblašću naziva se sportska astrologija, i ima za cilj prognoziranje ishoda sportskih dogadjaja. Kod sportske astrologije sistem rada (tumačenja horoskopa i prognoza) je dosta komplikovaniji od ostalih astroloških disciplina i zahteva posebne tehnike tumačenja i prognoziranja. Zahteva mnogo rada, mnogo iskustva, mnogo proučavanja. Literatura iz ove oblasti skoro da nepostoji i ko se upusti u proučavanje i prognoziranje sportskih ishoda mora biti spreman na mukotrpan i dugotrajan rad.

Sa druge strane sportska astrologija ima veliku prednost u odnosu na ostale astrološke discipline kojima je primaran cilj predikcija, jer prognoze imaju visok stepen prolaznosti. Recimo, imamo potvrdu nekoliko desetina horoskopa (natalnih) kod ekipnih sportova, koji kada se istovremeno uklope sličnim aspektima koji najavljuju uspeh ili neuspeh mogu biti veoma siguran pokazatelj  ishoda nekog duela...

Prognoza ishoda jednog sportskog dogadjaja zahteva tumačenje velikog broja horoskopa, kao i nekoliko tehnika analiziranja. U mnogim slučajevima potrebni su natalni horoskopi bitnijih aktera dogadjaja (kapiten, golman, trener i ključni igrači neke ekipe), zatim horoskopi osnivanja klubova, horarni horoskopi uradjeni za vreme početka meča, a takodje u pojedinim slučajevima od velike koristi mogu biti uporedni horoskopi napadača sa protivničkim golmanima. U mnogim slučajevima se dešava da jedan igrač neke ekipe bude koban po protivničkog golmana na nekoliko medjusobnih mečeva istih ekipa. To uopšte nije slučajno, i uporedni horoskop će uvek pokazati takvu mogućnost. Slično je i kod poredjenja horoskopa osnivanja klubova, gde se dominacija jedne ekipe u medjusobnim duelima sa nekom drugom ekipom, u sportu poznato kao „tradicija“, može uočiti već na prvi pogled. Kod internacionalnih mečeva, kao što su evropsko ili svetsko prvenstvo u razmatranje se moraju uzeti i horoskopi država. Pored svega nabrojanog potrebno je ogromno iskustvo iz ove oblasti i pre svega upućenost u sportska zbivanja. Kada kažem iskustvo, mislim na znanje koje se samo vremenom može steći proučavajući pomenutu oblast. Recimo koje tehnike prognoziranja daju najbolje rezultate, zatim kako koji igrač deluje na pojedine aspekte, pri kakvim mundanim aspektima se dogadjaju velika iznenadjenja i još mnogo toga.

Sportska astrologija zahteva veoma ozbiljan pristup tumačenjima i zasniva se prvenstveno na iskustvom utvredjenim i proverenim prediktivnim metodama, gde se traže jaki pokazatelji utemeljeni na čvrstim osnovama astrološkog predmeta, gde su u potpunosti isključene inspiracija, trenutno nadahnuće i ostale varijante neozbiljnog astrološkog tumačenja.

Redosled važnosti horoskopa u sportskoj astrologiji:

  1. natalni horoskop
  2. horarni horoskop
  3. horoskop osnivanja kluba
  4. uporedni horoskop
pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije