Reklama
Astro enciklopedija
Uskoro u prodaji

Knjiga_Sportska_astrologijaU prodaju će uskoro izaći knjiga "Sportska astrologija". Od sadržaja iz knjige izdvajamo: sve tehnike prognoziranja sportskih dogadjaja, najzastupljeniji aspekti kod pobednika, pokazatelji velikih iznenadjenja, lični horoskop prečica do uspeha, potencijal i sportski talenat u horoskopu, poznati klubovi sve više koriste usluge astrologa, sportska astrologija u praksi, horoskopi sportista - 300 kompletnih horoskopa poznatih sportista i trenera sa analizama i prognozama.

Natalna karta
Natalna karta je grafički prikaz ucrtanih astroloških simbola koji predstavljaju nebeska.. Ukoliko želite da uradite svoju natalnu kartu, možete to uraditi ovde. Unesite svoje podatke i natalna karta (horoskop) je gotova za nekoliko sekundi. Kliknite ovde natalna karta horoskop
Astrologija
Izračunaj podznak

Da bi ste izračunali svoj podznak unesite svoje podatke - dan, mesec, godinu, vreme i mesto (grad) rodjenja.

Pogledajte šta ste u podznaku
IZRAČUNAJ PODZNAK - ASCEDENT

Podznak je znak koji se uzdiže na istočnom horizontu u trenutku rodjenja, a Ascedent stepen u tom znaku, od kojeg počinje prvo polje. Podznak govori o našoj ličnosti, o tome kako izgledamo i kako se ponašamo. Mnogi astrolozi smatraju da posle dvadeset sedme godine našeg života, odnosno posle prvog saturnovog povratka, preovladavaju osobine podznaka. pročitaj ovde opširniji tekst o svom znaku Osobine podznaka

Osobine i izgled - podznak

OVAN
Podznak Ovan – hrabar je, voli da bude glavni, ambiciozan, tvrdoglav, lepo se izražava, visokog rasta, dugonog, mršav, često sa ožiljkom na glavi. Oči sitne, obrve srasle i istaknute. Kosa slaba, nekad talasasta. Glava i telo su izbačeni napred kad hoda. Uvek negde žuri. Muškarac ima Adamovu jabučicu na grlu. Karakteristika: otvorenost.

BIK
Podznak Bik – postojan, blag dok mu neko ne stane na žulj, miran, tajnovit, rezervisan kad su u pitanju njegovi poslovi. Iskren, poverljiv, voli umetnost. Stiče bogatstvo. Dobar je radnik. Ima male uši pripijene uz glavu, okruglu bradu, jake vilice, istaknute okrugle oči, kratak vrat. Pri hodu se gega. Karakteristika: izdržljivost.

BLIZANCI
Podznak Bllizanci – ambiciozan, radoznao, voli avanture, voli da uči. Ako nema vremena postaje nervozan. Voli promene. Pametan je i progresivan. Visok, mršav, ima duge ruke i noge, čelo visoko, naglašen nos. Gestikulira rukama dok priče. Širok razmak izmedju očiju. Tanke usne, šiljata brada. Karakteristika: pričljivost.

RAK
Rak – povučen, sentimentalan, porodičan, vredan, emotivan. Voli šalu, putovanja, posesivan je i oprezan, posebno sa novcem. Ima okultne sposobnosti. Sklon je gojaznosti. Ima okruglo lice, mali nos, lepe grudi (nekad male), sitne, suzne oči, blag i simpatičan osmeh. Ten bled, osetljiv na Sunce. Mladolik, ali kosa često rano osedi. Karakteristika: simpatičnost.

LAV
Lav – dobar, ali pomalo snob. Iskren, veran, energičan, vitalan. U društvu popularan i obično lider. Ambiciozan je, optimista i savestan. Ima jake kosti i mišiće. Veseo glas, uši veće, brada istaknuta, okrugla. Sklon je malim mladežima. Žene obožavaju da nose nakit, obično imaju dugu kosu, dok muškarci brzo oćelave. Rast im je nizak, okruglo lice. Karakteristika: dostojanstvo.

DEVICA
Devica – skroman, konzervativan, vredan. Detinjast je, taktičan, razuman. Vodi računa o ishrani, izbegava alkohol. Ima izuzetne mentalne sposobnosti. Često neodlučan. Pedantan je. Mnogo obraća pažnju na detalje. U komunikaciji je veoma korektan. To je najfotogeničniji znak. Ima duguljastu glavu, visoko čelo, široke jagodice, šiljatu bradu, orlovski nos. Usne su tanke, oči uvučene, kosa gusta i talasasta.energičan hod, široki kukovi, ravne grudi. Karakteristika: stidljivost.

VAGA
Vaga – voli pravdu, red, brzo se naljuti i odljuti. Voli lepotu u svim vidovima i raskoš. Žene su vrlo ženstvene. Vaga je zaljubljiva, društvena, prati poslednju modu. U mladosti vitka i visoka, ali sa godinama dobija na težini. Ima lep ten, prijatan izgled, lepo oblikovanu glavu sa pravilnim crtama lica. Pogled joj je nežan, kosa često kovrdžava, a na lepo oblikovanoj glavi, izdvaja se osmeh. Karakteristika: šarm.

ŠKORPIJA
Škorpija – energična, brza, pametna. Privlači je okultno. Hrabra je, aktivna, posebno kada su u pitanju njeni interesi. Često gubi kontrolu nad sobom. Zna da kinji druge. Prikriva ljubomoru i nesigurnost. Čuva tajne. Punačka, zdepasta, ima kraći, a deblji vrat. Prodoran pogled, senzualne usne. Velike prednje zube. Kad hoda njiše se kukovima. Ima izraženu stražnjicu. Karakteristika: snaga.

STRELAC
Strelac – optimista, pun nade i dobre volje. Voli slobodu i nezavisnost. Ne voli da mu se bilo ko meša u njegove stvari i poslove. Duhoviti je, otvoren, nervozan. Posesivan je i intuitivan. Ima interes za religiju, filozofiju i putovanja. Kaže ono što i misli. Obično visok i vitak. Ruke, šake i stopala ima duge i koščate, a bedra izdužena. Često je gojazan. Nos je upadljiv, prednji zubi takodje izraženi. Karakteristika: ekspanzivnost.

JARAC
Jarac – ozbiljan, smiren, promišljen, dostojanstven. Drži se tradicionalnog sistema vrednosti. Oprezan je, vredan i ekonomičan. Mnogo radi, može mnogo da izdrži, a da se ne žali. Ima dobre organizacione sposobnosti. Težko ispoljava osećanja. Vredan je i poštuje religiju. Voli bogatstvo i društveni status. Postoje dva tipa: nizak, vitak i koščat, ili krupan, sa širokim jagodicama i istaknutim zubima. Karakteristika: ozbiljnost.

VODOLIJA
Vodolija – tiha, stidljiva, humana, misaona. Rafinirana je, voli muziku. Ima maštu i dobro pamćenje. Odgovaraju joj intelektualni poslovi. Voli moć i dostojanstvo. Voli reforme svih vrsta. Voli da se druži i dobar je prijatelj. Ima sposobnost kombinatorike i koncentracije. Visoka, ima crte lica gotovo savršene, a potiljak često ravan. Usne tanje, usta često veća, ali blistav osmeh. Oči ima krupne, a pogled direktan. Karakteristike: promišljenost.

RIBE
Ribe - blaga, ozbiljna, metodična, emotivna i tiha. Uočava tudje mane i greške, a ipak, često ukazuje povećanje pogrešnim osobama. Rasipa energiju, stidljiva je i defanzivna. Ima telepatske i okultne moći. Tajanstvena u svojim poslovima. Gotovo nikad ne izgleda mršavo. Koža joj je meka, bleda, kukovi širi. Lice mesnato. Često bore pre vremena. Kapci deluju sanjivo. Oči ima velike i vlažne, a trepavice duge. Nos ima mali. Kraće noge, a usporenn hod. Karakteristika: idealizam.

opširnije o podznaku horoskop - podznak

pitajte astrologa
Pročitajte korisne tekstove u nekim od najposećenijih kategorija:
Godišnji horoskop za 2010
godišnji horoskop za sve zodijačke znake, ljubav, seks, posao, zdravlje, porodica, saveti...
Uporedni horoskop
zanimljivi tekstovi o uporednim horoskopima i slaganju zodijačkih znakova
Horoskop podznak
astrološki tekstovi o podznaku, neki od naslova: izračunaj podznak, osobine podznaka...
Erotski horoskop
kakav seks odgovara kom zodijačkom znaku. Erotski horoskop za žene i muškarce
licni horoskop
Ukoliko želite da naručite lični horoskop, nećemo vam reći da ćete dobiti tri, pet ili šest pisanih stranica što se obično nudi na internetu. Dobićete natalnu kartu i tumačenje sa preciznim prognozama koje će vam biti od koristi u životu. U zavisnosti od horoskopa to može biti samo jedna pisana stranica, a može ih biti i više. To uglavnom nije bitno, jer količina teksta nema nikakav značaj u poredjenju sa konkretnim i kvalitetnim prognozama koje vam mogu biti od velikog značaja. Naručite lični horoskop
o zodijaku
Zodijak je prostor nebeskog Zodijak_horoskopsvoda koji se pruža oko ekliptike. Po dužini se sastoji od 360° i po širini 18°. Zodijak se deli na 12 jednakih znakova od po 30°. Zbog pojave precesije i mešanja astroloških znakova sa sazvežđima, protivnici astrologije
o planetama
Kliknite na neku od planeta i pročitajte njene karakteristike, dostojanstva, vladarstva, uticaje i ispoljavanja u znacima, poljima, medjusobnim aspektima.
planeta Jupiter
sunce      jupiter
mesec     saturn
merkur    uran
venera    neptun
mars       pluton
o poljima
Horoskop se pored znakova i planeta sastoji i od dvanaest polja. Svako polje ima svoja zasebna značenja i u kombinaciji sa planetama, znacima i aspektima omogućava precizno tumačenje i prognoziranje. Pročitajte o značenjima polja i o vladarima polja. Opširnije
o aspektima
Astrološki aspekti su najznačajnije oružje sa kojima raspolaže astrologija kada su tumačenja horoskopa i prognoze u pitanju. Možemo ih podeliti u primarne i sekundarne (glavne i sporedne), a zatim i na dobre i loše (pozitivne i negativne)..
predikcije

Osnovna svrha astrološkog predmeta su predikcije. Kod mnogo astrologa u poslednje vreme dosta zapostavljene, predimenzionirane i preformulisane. One su krajnja tačka kojoj teži svaki profesionalni astrolog koji je ozbiljno ušao u izučavanje astrološkog predmeta. Ukoliko vam astrolog kaže da ste pozitivna i emotivno osetljiva ličnost, možda ćete imati neke koristi od toga, ali ukoliko vam kaže nemojte ni slučajno putovati tada i tada, onda to puno korisnije zvuči. Ovladati predikcijama i steći kvalitetno znanje iz ove oblasti nije uopšte lako i potrebno je mnogo rada i iskustva. Osnovne i najbitnije predikcione kategorije su: progresije, direkcije i tranziti...
Pročitajte sve o predikcijama

horoskopski_znaci

Astrologija

Natalna astrologija
Tradicionalna astr.
Medicin. astrologija
Mundana astrologija
Elekciona astrologija
Horarna astrologija
Sportska astrologija
Sinastrija
Zapadna astrologija
Indijska astrologija
Arhiva horoskopa

Horoskopi

Horoskopi političara
Boris Tadić
Aleksandar Vučić
Mladjan Dinkić
Tomislav Nikolić
Velja Ilić
Božidar Djelić
Čedomir Jovanović
Vuk Jeremić
Vojislav Koštunica
Vuk Drašković
Vojislav Šešelj
Ivica Dačić
Nenad Čanak

Horoskopi popularno
Ceca Ražnatović
Seka Aleksić
Željko Joksimović
Ana Nikolić
Tomislav Karadžić
Ratko Mladić
Branka Nevestić
Ana Ivanović
Jelena Janković
Emina Jahović
Milorad Ulemek
Saša Ćurčić
Marija Šerifović
Novak Djoković
Bin Laden
Papa Bnedikt

horoskopi poznatih »

Pojmovi vladarstva

U astrologiji svaka stvar, predmet, osobina, događaj pripadaju pod vladarstvo neke planete, znaka ili polja. Pogledajte vladarstva za sve pojmove poredjane po abecedi:

A  B  C  Č  Ć  D  DŽ  DJ

E  F  G  H  I  J  K  L  LJ

M  N  NJ  O  P  R  S  Š

T  U  V  Z  Ž

Zvezde u astrologiji

Sve bitne zvezde u astrologiji. Pročitajte o značenjima fiksnih zvezda Galaksija

zabavna astrologija
Sinastrija Astrologija odnosa
Ljubavni - uporedni horoskop
Kako osvojiti simpatiju
Kako vratiti staru ljubav
Astrologija i ljubav
Pozitivne i negativne osobine astroloških znakova
Pomoć astrologije kod izbora partnera
Slaganje horoskopskih znakova
Horoskopski znaci u seksu
Horoskopski znaci u braku
Afrodizijaci za vaš zodijački znak
Erotski horoskop
Galerija astroloških slika
Slaganje znakova u 2010
Horoskop igara na sreću 2010

Znak ili podznak
Horoskopi država i gradova
Inteligencija u horoskopu
Horoskop podznak
Horoskop i saobraćaj
Astro znaci i novac
Biseksualnost
Šta poznati misle o horoskopu?
Zanimljivosti
Parfemi i zodijak
Talismani i amajlije za zodijačke znake
Godišnji horoskop 2009
Horoskop - nova godina
Horoskop putovanja 2009
Godišnji horoskop 2010

feng shui
Feng shui za vaš dom

Feng shui na radnom mestu

Feng shui u dvorištu (vrtu)

Feng shui simboli

Feng shui kalendar

Feng shui talismani i amajlije